Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 500 g di asparagi, puliti e a pezzi 2-3 cm (peso lordo 1000 g)
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 4 fette di pane casereccio, abbrustolite
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Crema di finocchi
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Vellutata di indivia belga e speck
50 min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Crema di asparagi
50 min