Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

4.7 323 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 100 g Emmental a pezzi (3 cm)
  • 30 g di burro a pezzi
  • 400 g di cipolle bianche a fettine
  • 40 g di farina tipo 00
  • 700 g di brodo vegetale bollente
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di pane tostate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.5 g
Calorieën 2248 kJ / 537 kcal
Vetten 36.9 g
Koolhydraten 32.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...