Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro a pezzi
- 400 g di cipolle bianche a fettine
- 40 g di farina tipo 00
-
700
g di brodo vegetale bollente
of 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2248 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 36.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di baita
45 Min
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Crema di porri gratinata
50 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crema di porri in crosta
45 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min
Porri in crema delicata
35 Min