Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro a pezzi
- 400 g di cipolle bianche a fettine
- 40 g di farina tipo 00
-
700
g di brodo vegetale bollente
of 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2248 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 36.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Crema di porri gratinata
50 Min
Zuppa di cipolle
1sa
Zuppa di cipolle
1sa
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1sa 30 dk
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Porri in crema delicata
35 dk
Zuppa di baita
45 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Vellutata di porri
40 dk
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 dk
Zuppa di cipolle di Cannara
1sa