Risotto pere e Taleggio
TM5 TM31 TM6

Risotto pere e Taleggio

4.4 (128 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 30 g di cipolla
  • 50 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pere Kaiser, a cubetti
  • 150 g di Taleggio

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2268 kJ / 542 kcal
Eiwitten
14.5 g
Koolhydraten
71.5 g
Vetten
22 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten