Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di cipolla
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Kaiser, a cubetti
- 150 g di Taleggio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto alle more
40 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto timo e toma
35 Min