Risotto pere e Taleggio

Risotto pere e Taleggio

4.4 146 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 30 g di cipolla
  • 50 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pere Kaiser a cubetti
  • 150 g di Taleggio

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.5 g
Calorieën 2268 kJ / 542 kcal
Vetten 22 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 71.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...