Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porro a rondelle sottili
- 50 g di burro freddo a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di mela acidula senza buccia ed a pezzi (1 cm)
- 850 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaio di sciroppo di tamarindo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1979 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto porri e finocchi
40min
Risotto ai porri e burrata
35min
Vellutata di porri
40min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Riso e porri
30min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min