Risotto bianco con porri e mela
TM31 TM5 TM6

Risotto bianco con porri e mela

4.3 (99 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di porro a rondelle sottili
  • 50 g di burro freddo a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 150 g di mela acidula senza buccia ed a pezzi (1 cm)
  • 850 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaio di sciroppo di tamarindo

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1979 kJ / 473 kcal
Eiwitten
13.9 g
Koolhydraten
71.9 g
Vetten
16.5 g
Vezels
3.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten