Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 600 g di porri, la parte bianca a rondelle
- 30 g burro a pezzi
- 700 g di acqua
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere dolce
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 843 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 Std.
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di riciclo
50 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Porri in crema delicata
35min