Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 600 g di porri, la parte bianca a rondelle
- 30 g burro a pezzi
- 700 g di acqua
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere dolce
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 843 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Crema di porri gratinata
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di asparagi
45min
Porri in crema delicata
35min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min