Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Ricciarelli
7 godz.
Panforte
1u.
Sformato di cardi
1u.
Peposo toscano
1u. 30min
Crostini con crema di milza
1u.
Pappa al pomodoro
35 min
Pan co' Santi
7 godz.
Schiacciata con l'uva
2u.
Stoccafisso con i porri
50min
Schiacciata fiorentina
50min