Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
of 12 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocotte persi pien
1 godz.
Zabaione
15min
Fonduta svizzera
20 min
Flan di cavolfiore
45 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Bonèt
2 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bagna cauda
35 min
Mini bonet
2 Std.
Semolino dolce
1 godz.