Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
of 12 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Zabaione
15 Min
Bagna cauda
35 dk
Salsa tonnata
20 Min
Bonèt
2h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Brandacujun
45 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Semolino dolce
1sa
Mini bonet
2h
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 dk