Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1958 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 godz.
Spatzle di zucca con salsiccia
1 godz.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 godz.