Apparaten en accessoires
Bagna cauda
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
1 Ricetta completa
Ingrediënten
-
40 g di spicchi di aglio a metà, senza anima
-
150 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di filetti d'acciuga sotto sale dissalate e diliscate
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Ricetta completa
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
5981 kJ /
1429 kcal
Vetten
151.6 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
3.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sapori d'Italia
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Cocotte persi pien
1u.
Zabaione
15min
Polenta concia alla valdostana
1u. 40min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1u. 40min
Mini bonet
2u.
Semolino dolce
1u.
Brandacujun
45min
Antipasto piemontese
25min
Bonèt
2u.
Fonduta
8u. 20min
Salsa verde "Bagnet"
15min