Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di spicchi di aglio a metà, senza anima
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di filetti d'acciuga sotto sale, dissalate e diliscate
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5981 kJ / 1429 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 151.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antipasto piemontese
25 Min
Mini bonet
2 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Zabaione
15 dk
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Cocotte persi pien
1 Std.
Semolino dolce
1 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 dk
Fonduta
8 godz. 20 min
Panissa
45 Min
Bonèt
2 Std.