Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a dadini
- 200 g di latte intero tiepido
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di speck a cubetti
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 50 g di farina tipo 0
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca a pezzi
- brodo di carne q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle verdi alla carbonara
1sa
Spatzle alla barbabietola
30 dk
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1sa 30 dk
Spatzle agli spinaci
1sa
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1sa
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 dk
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Canederli al formaggio
1sa
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Passatelli
45 dk