Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di polpa di zucca mantovana a fettine (2-3 mm)
- 500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- 200 g di farina tipo 00
- 2 albumi
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 40 g di burro a pezzi
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di spinaci
55min
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di patate
1h 30min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30min
Gnocchi di castagne ai funghi
1j 5 menit
Gnocchi zucca e salmone
1j 5 menit