Gnocchi di zucca gialla

Gnocchi di zucca gialla

3.1 122 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di polpa di zucca mantovana a fettine (2-3 mm)
  • 500 g di acqua
  • 2 pizzico di sale
  • 10 g di burro
  • 1 rametto di rosmarino lavato, asciugato e legato con spago da cucina
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 albumi
Terminare la preparazione
  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino lavato, asciugato e legato con spago da cucina

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.3 g
Calorieën 1858 kJ / 444 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...