Gnocchi di zucca al Taleggio

Gnocchi di zucca al Taleggio

3.7 82 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0,5 cm)
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
  • 630 g farina tipo 0
  • 2 - 3 pezzi di scorza di limone (optioneel) preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
  • 1 uovo
  • 2 cucchiaino di sale
  • 25 g di burro
  • 300 g di latte
  • 150 g di Taleggio a pezzi
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 26.2 g
Calorieën 2473 kJ / 591 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 75.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...