Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0,5 cm)
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca) (optioneel)
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2473 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 75.3 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min