Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
Pasta
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate
- 300 g di foglie di borragine, lavate e asciugate
- 200 g di bietole, le foglie, lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa di noci
- 50 g di mollica di pane
- 100 g di latte
- 100 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce genovese
1h 30min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Salsa tonnata
20min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Pesto di noci
15min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Panissa
45 min
Rabaton
1h
Bagna cauda
35 min