Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate, pelate e a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 952.5 kJ / 227.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 898.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Teroldego
40 min
Canederli al formaggio
1 godz.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 godz.
Gnocchi di polenta
25 min
Rösti di patate
1 godz.