Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
- 500 g di acqua
Salsa tonnata
- 100 g di olio di semi di girasole
- 30 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 25 g di acqua
- 1 tuorlo d'uovo, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2917 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 32.58 g
- Koolhydraten
- 0.02 g
- Vetten
- 63.05 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Vitello tonnato
24h 45 min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Salsa tonnata
20min
Roastbeef in salsa verde
40min