Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana
1h 15min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1h 30min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Crespelle alla valdostana
2h
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Pizzoccheri
50min