Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Canederli allo speck
2h 40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min