Gnocchi alla romana alla pizzaiola

Gnocchi alla romana alla pizzaiola

4.7 129 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di latte intero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro + q.b.
  • 250 g di semolino di grano
  • 1 cucchiaio di origano secco
  • 2 tuorli
Salsa al pomodoro
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 125 g di mozzarella per pizza a fette

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19.6 g
Calorieën 2021 kJ / 483 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 42.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...