Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 687.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Panissa vercellese
35 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Agnolotti al brasato
3h
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Agnolotti del plin
10h 30min
Cocotte persi pien
1h
Semolino dolce
1h
Polenta al formaggio
1h
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 min