Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 72.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Moscardini al limone
30 Min
Insalata di mare in vasetto
50 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Insalata di calamari e pesche
40 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Branzino al sale aromatico
55 Min
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40 Min
Orata al sale
40 Min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min