Cannocchie al Varoma

Cannocchie al Varoma

4.4 33 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 2 foglie di alloro lavate e asciugate
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 49.3 g
Calorieën 3673 kJ / 878 kcal
Vetten 72.2 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...