Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 72.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Zuppetta di crostacei
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Branzino al sale aromatico
55min
Catalana di pesce e verdure
1h 30 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min