Cannocchie al Varoma
TM31 TM5 TM6

Cannocchie al Varoma

4.4 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Voeding
per 4 porzioni
Calorieën
3673 kJ / 878 kcal
Eiwitten
49.3 g
Koolhydraten
8.5 g
Vetten
72.2 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten