Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 72.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di porcini
45 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Coda di rospo con verdure
40 min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Vongole e cozze alla marinara
3sa
Insalata di mare in vasetto
50 menit
Carciofi alla romana
50 menit
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 menit
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1j
Scampi alla busara
35 Min