Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 cucchiaio di olio di sesamo tostato
- 100 g di salsa di soia
- 25 g di aceto di riso
- 5 - 10 gocce di Tabasco (opzionale)
- 1 cucchiaino di semi di sesamo, tostati
Impasto dei ravioli
- 200 g di acqua
- 140 g di frumina
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di acqua fredda
Ripieno
- 5 - 10 g di radice fresca di zenzero
- 50 g di cipollotto, in quarti
- 150 g di gamberi crudi sgusciati, a metà
- 1 cucchiaio di olio di sesamo tostato
- 2 cucchiai di vino di riso (sake)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe macinato
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena), per infarinare
- 1 carota grande, a rondelle sottili
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 232 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa agrodolce cinese
15min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Hosomaki
2 Std.
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Involtini primavera
1h 15min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ravioli cinesi
1h
Baozi di maiale al vapore
2h 10 min