Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla a pezzi
- 50 g di burro
- 800 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1400 - 1600 g di acqua
- 2 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 110 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 650.3 kJ / 155.4 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 179.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartellette con crema al limone
4 Std.
Crema di funghi
20 Min
Miscela 7 spezie
10min
Crema verde spalmabile del Gründonnerstag
10min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2h 20min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 godz. 50 min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30 min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40 Min
Senape al dragoncello
Geen beoordelingen
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min