Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla a pezzi
- 50 g di burro
- 800 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1400 - 1600 g di acqua
- 2 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 110 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 650.3 kJ / 155.4 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 179.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktail ai cachi
10min
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Zuppa di funghi e paprika
30min
Cioccolata calda alla menta
15 Min
Crostata al caramello e vaniglia
3hod.
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16h 30min
Cocktail estivo alcolico
10min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2 Std.
Praline con liquore alla mandorla
1小时
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
10 Std.
Zuppa di broccoli e formaggio
40min
Liquore al mirto
1680h