Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 150 g di farina manitoba
- 420 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- rosmarino fresco q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 188.9 kJ / 45.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli alla pizzaiola
45min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Focaccine morbide
3h 30 min
Grissini di pane
4h
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6h
Pane bianco
3 godz.
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min