Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 150 g di farina manitoba
- 420 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- rosmarino fresco q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 188.9 kJ / 45.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Pane alla birra (TM6)
4h
Panini all'olio (TM6)
1u. 10min
Pane alla ricotta
3h
Focaccine con olive
3h 50min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Pane bianco
3h
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 Std. 15 Min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Panini con gocce di cioccolato
3 godz. 30 min