Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta biscotto
1h
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Panettone salato di Natale (TM6)
8h
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1h 30min
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Patate duchessa
1h
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1h
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Cestini di crema e frutta
3h
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30 min