Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1sa 15 dk
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40 min
Salsa Mornay
20 min
Frittatine muffin al forno
1h
Rosa di Parma
1h 10 min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Pasta Choux
2 Std.
Cestini dolci con crema al formaggio
30 min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 min