Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
TM6 TM5

Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

4.4 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di burro, a pezzi + q.b.
  • 600 g di latte
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di miele
  • 2 cucchiaini di crema di rafano
    of 2 cucchiaini di senape in grani grossi
  • 200 g di salmone affumicato a fette

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1784 kJ / 428 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
26 g
Verzadigd vet
14 g
Vezels
1.2 g
Natrium
908 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten