Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 10 g di salsa di soia
- 30 g di olio di semi di mais
- 50 g di cipollotto a fettine sottili (circa 0.5 cm)
- 200 g di verza a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
- 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
- 100 g di zucchine a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
- 100 g di germogli di soia freschi
Pastella per involtini
- 120 g di farina tipo 00
- 30 g di fecola di patate
- 100 g di amido di mais (maizena)
- 450 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 3 - 4 cucchiai di acqua
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3012 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 51 g
Alternatieve recepten
Maiale in agrodolce
45min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Ravioli cinesi
1 Std.
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Hosomaki
2 Std.
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min