Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di olio di oliva + q.b. per spennellare
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 800 g di foglie di bietola, pulite
- 4 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 350 g di ricotta di pecora (o cagliata), scolata dal siero
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 30 g di burro in fiocchetti
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce genovese
1h 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1u. 15min
Torta di riso salata
2h 10min
Panissa
45 min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Torta salata pasquale
2 Std.
Torta di asparagi
1h 10min
Cappon magro
4h 30min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min