Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione
15 min
Fonduta
8h 20min
Bagna cauda
35 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Bicchierini capresi
30 min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
1 godz. 25 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Fonduta di formaggio
20 min