Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8sa 20 dk
Polenta al formaggio
1 godz.
Flan di carote
50 min
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Salsa olandese
30 min
Salsa olandese (TM6)
15min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Patate Dauphine
1 Std. 50 Min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22 Std. 30 Min
Flan ai quattro formaggi
1 godz.
Blinis al curry con gamberi
1 godz.