Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di farina di grano saraceno
- 50 g di farina tipo 00
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 140 g di acqua minerale frizzante
- 25 g di grappa
- 250 g di formaggio tipo Casera a cubetti (1.5x1.5 cm)
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1440.6 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 4.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crespelle alla valdostana
2h
Polenta taragna
1h 15min
Pizzoccheri
50min
Risotto al Teroldego
40min
Risotto alla monzese
35min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Torta paesana
1h 10 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Taroz
1h
Polenta di grano saraceno
1h