Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di farina di grano saraceno
- 50 g di farina tipo 00
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 140 g di acqua minerale frizzante
- 25 g di grappa
- 250 g di formaggio tipo Casera a cubetti (1.5x1.5 cm)
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1440.6 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 4.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taroz
1h
Risotto alla monzese
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Crespelle alla valdostana
2小时
Pizzoccheri
50 min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Polenta taragna
1h 15min
Risotto pere e Taleggio
40min
Gnocco fritto
1h 5min
Crema per pandoro
10 min