Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto dei baozi
- 250 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 230 g di farina di forza
- 200 g di farina di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 cipollotti, a pezzi
- 400 g di carne trita di maiale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ cucchiaino di sake
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 10 g di zucchero
- 1 pizzico di "cinque spezie cinesi" in polvere
- 2 cucchiai di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- farina di grano q.b. per infarinare
- 250 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3u.
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2 Std. 30 Min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Manzo teriyaki con riso
1hod. 50min
Ramen giapponese
1hod. 40min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Ravioli cinesi
1 Std.
Gyoza
1 Std.