Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorbetto
- 100 g di zucchero
- 200 g di acqua tonica
- 200 g di acqua tonica congelata, a cubetti
- 325 g di cetrioli pelati, a pezzi (2 cm)
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di Gin
Tuile alla menta
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di burro
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina
- 2 albumi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1045 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Sorbetto della passione veloce
15 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 min
Sorbetto avocado, ananas e lime
20 min
Mojito analcolico
10 min
Give me more
10 min
Granita al Mojito
10 min
Moscow mule
10 min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min