Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di zucchero
- 7 g di lievito di birra fresco
- 1500 g di acqua
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 320.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico ai semi
1h 30min
Focaccine di segale ai semi
3 Std. 30 Min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di kamut e farro
4 godz.
Filone di segale
4 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Filoncini di semola
4 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min