Compatibele versies
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto croccante
- 125 g di biscotti frollini
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di zucchero grezzo di canna
Mousse
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 3 g di gelatina in fogli, ammollati in 15 g di acqua fredda
- 65 g di zucchero
- 2 albumi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema di cachi
- 3 cachi, la polpa a pezzi
- 20 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 g di gelatina in fogli, sciolti in 5 g di acqua fredda
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 2401.8 kJ / 574.1 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 119.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10min
Mousse di cachi
2h 10 min
Coppette di crema pasticcera alle castagne
30 min
Flan al topinambur
40 min
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3 Std. 30 Min
Tortini pesca e fragola
1 godz.
Zabaione con crumble di frutta secca
1 godz.
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Crema di castagne con finferli e speck
50 min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 Std. 30 Min