Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (circa 2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 1 rametto di salvia fresca, solo foglie + q.b.
- 1 rametto di origano fresco, solo foglie + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 20 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 233.1 kJ / 55.7 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 44.3 mg
Alternatieve recepten
Maionese cotta
15min
Crema ai biscotti Lotus®
10min
Frutta secca dolce e speziata
1 Std.
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1 Std.
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Porridge alle pesche
40 Min
Polvere di funghi
10min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 Min
BBQ-Rub fruttato
Geen beoordelingen
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.