Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (circa 2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 1 rametto di salvia fresca, solo foglie + q.b.
- 1 rametto di origano fresco, solo foglie + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 20 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 233.1 kJ / 55.7 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 44.3 mg
Alternatieve recepten
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Melanzane alla messinese
30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 Std. 40 Min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino
1h
Nuggets di sogliola
40min