Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa aioli
- 200 g di olio di oliva
- 5 spicchi di aglio
- 2 tuorli
- 1 cucchiaio di senape
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino Espelette, in polvere
Merluzzo
- 4 filetti di merluzzo (circa 120 g l'uno)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di peperoncino Espelette, in polvere
- 800 g di acqua
- 150 - 200 g di rape (circa 1 rapa), a striscioline sottili
- 1 barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata, a striscioline sottili
- 350 - 400 g di carote, pelate e a striscioline sottili
Insalata
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di porro, la parte bianca
- 30 g di sedano rapa
- 100 g di olio di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 30 g di barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata
Terminare la preparazione
- 20 g di insalata valeriana, lavata
- 8 ravanelli rossi a metà
- 12 rametti di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4032 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 85 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Fonduta svizzera
20min
Salsa bernese
20min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
Salsa olandese (TM6)
15min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Salsa aioli
10min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1h 55 min
Flan ai quattro formaggi
1h
Composta di cipolle rosse
2h