Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia

Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
2 porzioni

Ingrediënten

Salsa all'arancia
  • 50 g zucchero
  • 75 g di vino bianco secco
  • 50 g di burro a pezzi
  • 200 g di succo di arancia spremuto fresco
  • 1 cucchiaino colmo di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di sale
Filetti di anatra
  • 2000 g di acqua
  • 2 petti d'anatra con la pelle (pezzi da 200 g l'uno, altezza 2.5 cm massimo)
  • 2 - 3 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato fresco
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 43.5 g
Calorieën 3305 kJ / 790 kcal
Vetten 52.2 g
Koolhydraten 38.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...