Compatibele versies
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di provola affumicata a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di cuori di carciofo in quarti
- 120 g di ricotta
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 730.1 kJ / 174.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 288.7 mg
Alternatieve recepten
Sformatini ai carciofi
1h
Sformatini ai porri
55 min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Flan di cavolfiore
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Mini pasqualine
1h 30min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min