Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 200 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3u. 10min
Roastbeef in salsa verde
40 Min
Arista all'arancia
8 godz. 35 min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 Min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 Std. 50 Min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2 godz. 55 min
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min