Torta di farro alle mandorle e prugne

Torta di farro alle mandorle e prugne

4.5 27 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza
  • 150 g di burro morbido a pezzi
  • 120 g di zucchero di canna
  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 80 g di farina di farro
  • 120 g di farina tipo 00
  • 100 g di mandorle tritate
  • 1 pizzico di sale
  • ½ fiala di aroma all'arancio o limone
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 120 g di yogurt naturale
  • 400 g di prugne mature denocciolate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.1 g
Calorieën 1807 kJ / 432 kcal
Vetten 26 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 41.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...