Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 200 g di carote a rondelle in diagonale (1 cm)
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 50 g di Feta sbriciolata
- pepe macinato per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1014 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Kottu
30min
Salsa alla birra e mele
35min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25min
Chili con carne
1h 20min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Pudding di mais
1h
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13hod.
Marinatura all'ananas
20 min
Gelato di latticello al lampone e arancia
Geen beoordelingen
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1hod. 30min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Zuppa di pollo e funghi
55min