Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti

Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1050 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (3 cm)
  • 2 spicchi di aglio
  • 10 g zucchero
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi
  • 150 g di patate a pezzi
  • 100 g di spinaci baby freschi
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 10 g di succo di limone
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi, tritato
  • 150 g di panna fresca liquida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 706 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1379 kJ / 330 kcal
Vetten 4 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...