Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
2 porzioni

Ingrediënten

Cosce d'anatra a Cottura Lenta
  • 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
  • 30 g di scalogno a metà
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1000 g di acqua
  • 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
  • 125 g di mirtilli freschi
  • 20 g di zucchero di canna
  • 15 g di burro
  • 20 - 25 g di acqua
  • 35 g di aceto balsamico

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 600 mg
Eiwitten 87.5 g
Calorieën 3297 kJ / 789 kcal
Vetten 40 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 28.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...