Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3297 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 87.5 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 600 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4 godz. 10 min
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50 Min
Uova in cocotte al tartufo
20 Min
Rotolo di salmone
7h 30min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2 Std. 15 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Bisque
2h
Achcharu (verdure sottaceto)
40 Min
Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni
1 Std. 45 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min