Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3297 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 87.5 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 600 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2óra 20p
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1u. 10min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2óra 20p
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2óra 20p
Salsa Soubise
30 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 godz. 30 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min