Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagi e patate
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di burro (optioneel)
- 700 - 750 g di patate a pezzi
- 1000 - 1500 g di asparagi bianchi o verdi, puliti
Salsa olandese
- 20 g di acqua
- 10 g di succo di limone
- 175 g di burro, a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 min
Salsa bolzanina
15 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Risotto con lo sclopit
40 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min