Asparagi e patate con salsa olandese

Asparagi e patate con salsa olandese

4.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

Asparagi e patate
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico zucchero
  • 5 g di burro (optioneel)
  • 700 - 750 g di patate a pezzi
  • 1000 - 1500 g di asparagi bianchi o verdi, puliti
Salsa olandese
  • 20 g di acqua
  • 10 g di succo di limone
  • 175 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.3 g
Calorieën 2919 kJ / 698 kcal
Vetten 58.5 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 29.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...