Compatibele versies
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cipolla rossa a metà
- 55 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di salsa di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 1 tuorlo
- 200 g di filetto di manzo a pezzi (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 cucchiaini di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
Alternatieve recepten
Roastbeef in salsa verde
40min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Crema catalana
40min
Margarita
10 Min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35 min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Roastbeef
55 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Condimento per caesar salad
10 Min