Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli

Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli

4.7 55 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g cipolla rossa a metà
  • 55 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 spicchio di aglio
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 15 g di salsa di senape
  • 1 cucchiaino di sale
  • ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco
  • 1 tuorlo
  • 200 g di filetto di manzo a pezzi (vedere consigli)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 4 cucchiaini di capperi sott'aceto sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1389 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 1664.5 kJ / 397.5 kcal
Vetten 28.5 g
Vezels 28 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 11.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...