Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 100 g di porro a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
-
100
g di carne grigionese (Bündnerfleisch) a listarelle (2 cm)
of 100 g di bresaola a listarelle (2 cm) - 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 900 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 Min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di baita
45 Min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Minestrone d'orzo
1h
Spatzle alla barbabietola
30min