Compatibele versies
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 foglie di basilico fresche
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane a cubetti
- 700 g di pomodori perino a pezzi
- 250 g di ciliegie snocciolate
- 30 g di cipollotto
- 30 g di cetriolo pelato e senza semi
- 30 g di peperone rosso senza buccia
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di aceto di mele
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 800.4 kJ / 191.3 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 421.2 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Gazpacho
15 min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 min
Chutney di mango
20 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Salsa olandese (TM6)
15 min