Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle a metà
-
30
g di burro
of 30 g di olio di oliva - 700 g di pomodori a metà
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di origano secco
of 1 cucchiaino di erbe aromatiche - 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo - 100 g di panna
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 790 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema di porri gratinata
50 min
Vellutata di mais
20 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Tè alla cipolla e mela
15 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Vellutata di pomodori
35 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Crema di carote
40 min