Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle a metà
-
30
g di burro
of 30 g di olio di oliva - 700 g di pomodori a metà
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di origano secco
of 1 cucchiaino di erbe aromatiche - 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo - 100 g di panna
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 790 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucchine
25 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Crema di pomodoro
30 min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Dip di tonno
5min
Gulasch di manzo
1h 5min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Vellutata di pomodori
35 min
Polenta con ragù di funghi
45 min