Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (ad es. Carnaroli, cottura: 20 minuti)
- 400 g di succo di mela
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 mele rosse, a fettine
- di formaggio di capra (Tendre Bûche), 150 g a pezzi (1 cm), 150 g a fette
- 20 g di burro, non salato, a pezzi
- 4 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al porro
30min
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Risotto alla milanese
30min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Torta di pane
1h 20 min
Zuppa di rape
30min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Zuppa di zucca
35min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Minestra di carote e menta
35min