Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di peperoni rossi, tagliati a pezzi (3 x 3 cm)
- 150 g di cipolle rosse, tagliate in quarti
- 2 spicchi di aglio (non pelati)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 30 g di zenzero fresco
- 30 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 120 g di patate, pelate e tagliate a pezzi (2 x 2 cm)
- 800 g di acqua
-
1 ½
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
-
4
cucchiai di quark
of 4 cucchiai di yogurt greco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di peperoni
20 min
Couscous di cavolfiore
Geen beoordelingen
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30 min
Minestra di carote e menta
35min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Geen beoordelingen
Tajine di agnello con albicocche e miele
1h 30 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di arance e zucca
35min
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min