Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio
- 200 g di funghi shiitake, freschi, tagliati in quattro
- 150 g di carote, tagliate a fiammifero (0,5 cm x 8 cm)
- 95 g di porri, a rondelle (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1080 g di acqua
- 50 g di miso
- 250 g di tofu compatto, a cubetti (1 cm)
- sale, per aggiustare
- pepe macinato, per aggiustare
- 4 cipollotti, a rondelle (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di verdure
25 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Curry di lenticchie
50 min
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Zuppa di arance e zucca
35 min
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Curry indiano di verdure
1 godz. 10 min
Dal di lenticchie
35 min
Curry di verdure
1h
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min