Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cm di zenzero fresco, sbucciato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla, a metà
- 500 g di zucca (Butternut), sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 400 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 2 ½ cucchiai di curry in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di arachidi
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
- 120 g di pomodoro, a pezzi
- 245 g di ceci, cotti in scatola, lavati ed asciugati
- 250 g di latte di cocco
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 cucchiai di succo di lime
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1776 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 min
Korma di verdure con anacardi
55 min
Mapo tofu
20 min
Guacamole
5 min
Blinis ai ceci e pomodori
30 min
Feta al cartoccio
25min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Dhal
40min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Curry di verdure
1h
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min