Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cm di zenzero fresco, sbucciato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla, a metà
- 500 g di zucca (Butternut), sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 400 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 2 ½ cucchiai di curry in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di arachidi
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
- 120 g di pomodoro, a pezzi
- 245 g di ceci, cotti in scatola, lavati ed asciugati
- 250 g di latte di cocco
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 cucchiai di succo di lime
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1776 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Curry panang
45min
Biryani di verdure
50min
Curry di lenticchie
50min
Insalata di verdure al bicchiere
20 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Insalata di barbabietole
10 Min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35min
Dal di lenticchie
35min
Curry di verdure
1 Std.
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min