Compatibele versies
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
100
g di carote, a bastoncini (1 x 5
cm) - 6 cucchiai olio di sesamo
- 120 g di funghi champignon, a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di timo secco
- 200 g di spaghettini cinesi, tipo noodles (tempo di cottura 4-6 minuti)
- 80 g di foglie di spinaci fresche
- 200 g di tofu, affumicato in piccoli cubetti
-
4
cucchiaini di miso
of 4 cucchiaini di salsa di soia - 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl di lenticchie con spinaci
35 min
Curry di zucca
1h
Curry di lenticchie
50 min
Nasi goreng
Geen beoordelingen
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1h 30min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Dal di lenticchie
35 min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 min
Stufato con patate e champignon
1h