Compatibele versies
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
100
g di carote, a bastoncini (1 x 5
cm) - 6 cucchiai olio di sesamo
- 120 g di funghi champignon, a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di timo secco
- 200 g di spaghettini cinesi, tipo noodles (tempo di cottura 4-6 minuti)
- 80 g di foglie di spinaci fresche
- 200 g di tofu, affumicato in piccoli cubetti
-
4
cucchiaini di miso
of 4 cucchiaini di salsa di soia - 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35min
Insalata di lenticchie
30min
Dal di lenticchie
35min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Geen beoordelingen
Ragù di lenticchie
1h 30min
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Purè di patate dolci
1 Std.
Indian Butter Chicken veloce
45min
Mapo tofu
20min
Chicken Teriyaki
45min
Guacamole
5min
Peperoni con tofu e fagioli
1 Std.